Al je data inzichtelijk. Volledige controle.

Groei door optimaal gebruik te maken van je data.

Our awesome features
1
Datavraag

In een gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we die wensen vervullen. Ook denken we graag met je mee en kunnen we je goed adviseren.

Our awesome features
2
Data naar warehouse

We brengen al jouw data naar een centraal punt. Het datawarehouse. Dit brengt overzicht in alle data, waardoor analyses allesomvattend zijn.

Our awesome features
3
Opschonen en analyseren

We brengen de data samen in eenvoudig te analyseren tabellen. Voorzien van duidelijke definities en gecontroleerd op correctheid.

Our awesome features
4
Visualiseren

Vervolgens zetten we je data om in rapportages, dashboards en analyses. Je complete bedrijf inzichtelijk met 1 muisklik.

Our awesome features
5
Acties

Vervolgens helpen we je met het omzetten van je data in acties, zodat je je data ook echt voor je kan laten werken. Ook verzorgen wij het onderhoud, zodat je data altijd beschikbaar blijft. De acties zijn het beginpunt van verbetering in bedrijfsprocessen en bedrijfsresultaten.

Best of both worlds

Maatwerk

Iedere e-commerce organisatie is uniek. Iedere webshop heeft zijn eigen informatiebehoefte. We leveren maatwerk, compleet in lijn met jouw organisatie. Aansluitend op jouw software, processen en team.

Op schouders van reuzen

We bouwen op 10 jaar e-commerce analytics ervaring bij vooruitstrevende webshops. De wensen van de e-commerce ondernemer kennen wij door en door. Hierdoor beginnen we nooit met een blank canvas.

Wij ontsluiten al jouw data

We verbinden meer dan 500 databronnen, waaronder: