Werkwijze

Jop van Hooft7:04 am

1. KENNISMAKING

Graag krijgen wij globaal
je data vraag in beeld.

2. PREANALYSE

We gaan met jouw data aan de slag,
en binnen 5 dagen ontvang je de eerste analyse.

3. MAATWERK

Nu we elkaar kennen,
kunnen we de vervolgstappen bepalen.

PRE-ANALYSE

Nadat we een eerste inventarisatie hebben gemaakt van je datavraagstuk, gaan we aan de slag met jouw data. Binnen 5 werkdagen leveren we een pre-analyse op. In deze preanalyse maken we een eerste opzet van de oplossing van jouw vraagstuk, en zetten we meerdere oplossingsrichtingen uit.

Waarom?
1- Data komt in vele varianten, van zeer gestructureerd tot zeer onsamenhangend. Om het bekende ‘Garbage in, garbage out’ tegen te gaan, gaan wij eerst aan de slag met jouw data. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

2- Het is veel makkelijker te specificeren wat je graag wil zien, met een echte rapportage op tafel. Eerst bouwen, dan specificeren. Geen hypothetische conceptuele discussies.

3- Om bekend te raken met onze werkwijze. De pre-analyse is vrijblijvend, je mag met het resultaat doen wat je wil. Soms is de pre-analyse al voldoende om je vraag te beantwoorden, soms is het een startpunt van een langer traject.

Klaar in 5 werkdagen

Initiële analyse op jouw data, klaar in 5 werkdagen

Pragmatisch

Niet lullen maar poetsen, een concrete oplossing, een eerste stap om meer met je data te gaan doen

Vaste prijs

De pre-analyse kost altijd €600,- (ex. btw), we houden niet van verrassingen. Neem nu contact op om een pre-analyse voor jouw organisatie aan te vragen

MAATWERK

Door de pre-analyse is afgerond hebben we je organisatie goed leren kennen. Samen kunnen we nu in gesprek gaan over de vervolgstappen. We gaan graag in kleine iteraties te werk. Zodat je betrokken kan blijven in de stappen die we zetten.

We kunnen helpen je hele organisatie datadriven te maken. Maar kunnen ook focussen op een bepaald gebied dat wat extra aandacht nodig heeft.

Dashboards

Monitor je business

Met een goed dashboard volg je de kwaliteit van je bedrijfsprocessen. Je bewaakt alle relevante processen en kunt inzoomen op punten die wat meer aandacht verdienen. Wij maken dedicated dashboards voor ieder bedrijfsproces, en geloven niet in: one-dashboard-to-rule-them-all.

LEER MEER

Rapportages

Spot trends

De beste rapportages zijn een beetje saai, maar doen waar ze goed in zijn. Op hoofdlijnen monitoren van jouw organisatie. Een rapportage verschijnt met een vaste frequentie, bijvoorbeeld eens per maand.  Waar een dashboard focust op de bal, focust een rapportage op de wedstrijd.

LEER MEER

Analyses

Maak datadriven keuzes

Laat je onderbuik gevoel nooit leidend zijn in de keuzes die je als organisatie maakt. Onderbouw je keuzes met data.  Onze analyses helpen je de juiste stappen te zetten. Met slimme dynamische parameters, om altijd in te kunnen spelen op wisselende omstandigheden.

LEER MEER

VAN HOOFT |DATA & ANALYTICS

Jop van Hooft

EMAIL

jop@vanhooftdata.com

TELEFOON

+31 (0) 10 892 8567

ADRES

Boezemkade 333
3031BB Rotterdam

WEB

meermetdata.nl

CONTACT