Ons verhaal

MeerMetData is opgericht door Jop van Hooft. Na het behalen van de bachelor Industrial Engineering en de master Entrepreneurship and Innovation Management heeft hij als Senior Business Analist bij Coolblue gewerkt. In die tijd viel het hem op dat veel e-commerce organisaties data niet optimaal benutten, terwijl datagedreven organisaties beter presteren. Met zijn ervaring kan Jop organisaties hierbij helpen door data om te zetten tot acties en ze zo te laten profiteren van hun data. Met deze missie richtte hij in 2017 MeerMetData.nl op.

“Datagedreven organisaties presteren beter, het is een kunst om ruwe data om te zetten tot acties. Wij verstaan die kunst en laten je profiteren van je eigen data.”


De missie van MeerMetData is e-commerce organisaties te ondersteunen in het volledig benutten van de groeipoptentie door inzichten te creëren uit dashboards, rapportages en analyses. Dit is het beginpunt van strategische beslissingen: de gedetailleerde kennis over specifieke afdelingen maakt inzichtelijk hoe de webshop verder te verbeteren is. Wij helpen deze organisaties meer uit hun data te halen om zo effectiviteit en efficiëntie te verhogen.


Dit bereiken wij door vooruitstrende tools te gebruiken, zoals Tableau, Google Data Studio en PowerBI. Complexe analyses en rapportages maken wij duidelijk en toegankelijk voor jouw organisatie.

We denken graag met je mee hoe je meer uit je data kunt halen. Plan een vrijblijvende meeting in en vind uit wat wij voor jou kunnen betekenen.